Saturday, 26 December 2015

whats up with blog

it has been 3 years . the right place to share stories and memories in it 💕 it seemed to be public but who ever cares , it is your blog . you have the right as long as you didnt disturb others , right ? em dalam dunia ni semua benda ada had . bukan senang senang boleh buat itu ini , diri sendiri lah kene pandai buat keputusan sendiri . selagi baik , teruskan lah . tapi kalau dah sendiri rasa benda tu tak membawa faedah , nak teruskan lagi pun buat apa ? act banyak lagi benda yang lagi penting dalam hidup ni . jangan lah acah acah sibuk dengan perkara yang tak sepatutnya kau sibukkan pun . orang sekeliling bukan boleh decide kan keputusan kita , sendiri kena bijak la . kalau tersalah langkah , insyallah boleh patah balik itupun if ade peluang kedua 😌 kalau tak , wallahualam . fikir la dalam dalam sebelum nak decide something . dalam bumi ni bukan kau sorang je hidup  . ingat orang lain juga , kawan kawan family etc 

No comments:

Post a Comment