Sunday, 27 December 2015

school break end

Tinggal lagi 7 hari sekolah dah nak start . tapi budak boarding school  balik ahad ni , nak kena register , beli tu ini , kemas bilik . wah tak sabar but at the same time nervous juga acttually for those yang exam besar this year such as spm and pt3 . dah puas dekat 2 bulan berfoya foya kat rumah , tidur lambat jadi burung hantu tiap tiap hari . lepas ni kena lah study hard sebab dalam a few months je lagi nak exam . ah nervous gila . harap harap lah ada kawan yang baik sangat budi hatinya mengajar diri yang susah nak faham bahasa ni hahaha tapi duduk asrama ni bagus sebenarnya , boleh straight to the point tanye budak budak yang advanced sikit . tak payah nak penng kepala fikir jawapan sendiri hehe . kawan kawan pun tak payah bertukar , kawan same je dari form 1 sampai ke form 5 , barulah semangat ukhuwah kuat eceh ye ye je . even time form 1 form 2 dulu agak kalut nak urus itu ini but this time insyallah semuanya akan dipermudahkan . 

No comments:

Post a Comment