Tuesday, 29 December 2015

puberty

malam ni terasa nak cari gambar lama lama time sekolah rendah dulu , tapi sebenarnya nak dajal kawan je hehe bukan nya cari gambar sendiri pun . dulu aku tukang tangkap gambar dorang je , tergelak jugak tengok pose kawan kawan tu . kecik lagi kan so tak malu ape la . pendek cerita , gambar aku susah nak jumpa kat acc fb kawan kawan aku yang dah lama , cuma tadi terjumpa gambar aku yang macam ape je pose gedik sakan kat acc yang aku tak guna . menggelupur nak delete tapi dah 2 tahun tak guna fb tu , tu pun sebenarnya fb kongsi , then partner ni taknak urus , aku pun tukar guna nama aku . maksudnya ada official dengan main main punya acc . berkali kali try log in acc palsu tu , nasib baik la boleh masuk . aku malu nak tengok balik gambar lama lama tu , terus je deactive acc tu , pergh mimpi ngeri . puberty hits me so well 

No comments:

Post a Comment