Tuesday, 29 December 2015

blog theme

blog ni dah lebih kurang 3 tahun terbiar . theme blog ni childish 100% . aku pun fikir macam tu , lepas kawan aku kata " childish gila blog kau ni " . aih tiga tahun lepas , aku upah kawan aku yang design semuanya tapi dia buat tak ngam dengan cita rasa aku , bunga sana sini , crowded. tetiba terjumpa dengan someone yang reti design blog dengan upah topup line apa tah . that time aku fangirling gila kat shinee . so aku kasi theme shinee . lawa mmg lawa time tu , tapi lepas tiga tahun aku rasa macam ade benda yang tak kena . cute semacam je benda alah ni . bila ada masa and rajin , aku tukar lah yang ohsem sikit , tapi tak janji la sebab mana la senang nak cari header shinee , cursor shinee . suatu hari nanti 

No comments:

Post a Comment